• Site Heusden-Zolder (HQ)
  • Industrieweg 10,
    B-3550 Heusden-Zolder
  • +32 (0)13 61 11 00
  • info@pnvpanels.be

Bescherm uw medewerkers en elektrische installatie tegen een vlamboog.

Bekijk hier de webinar
Herbekijk het webinar Arc Flash

4 tot 8-jarigen ontdekken bordenbouw

Afgelopen vrijdag organiseerden we een bijzondere dag voor de kinderen van onze collega’s, waarbij ze een uniek kijkje konden nemen in de wereld van mama en papa’s werk. Het evenement begon met een boeiende rondleiding door ons atelier, waar de jonge bezoekers met grote ogen rondkeken, met hun eigen handen koper mochten vastpakken én ontdekten waarvoor onze borden worden gebruikt, denk maar aan treinen, boten, …

Na de rondleiding werd hun nieuwsgierigheid verder geprikkeld toen ze zelf aan de slag mochten. Onder begeleiding van onze ervaren technici bouwden ze hun eigen bord – en dat helemaal zelf! Dit hands-on moment was niet alleen leerzaam, maar zorgde ook voor veel trots bij de kinderen toen ze hun eigen creaties aan hun ouders konden tonen.

Als afsluiter van deze inspirerende dag genoten de kinderen van een gezellige voorleessessie. Het boek ‘Matteo kan alles (de baas)’ van Jong Voka Limburg bracht veel glimlachen teweeg en sloot perfect aan bij het thema van de dag: het ontdekken van talent en het stimuleren van nieuwsgierigheid.

We kijken met veel plezier terug op dit geslaagde evenement, waar talenten van de toekomst op een speelse manier werden aangewakkerd. Het enthousiasme en de blije gezichten van de kinderen en hun ouders bevestigen dat deze dag een succes was.

Wij kijken alvast uit naar de volgende editie!