• Site Heusden-Zolder (HQ)
 • Industrieweg 10,
  B-3550 Heusden-Zolder
 • +32 (0)13 61 11 00
 • info@pnvpanels.be

Maintain

Contacteer ons

1 step ahead
in maintenance

 • Gespecialiseerde interventieploegen
 • GWO-gecertificeerd
 • Licenties voor alle A-merken
 • VCA**-gecertificeerd
 • Partner van HyTeps, specialist in energiemonitoring
 • Professioneel uitgeruste medewerkers en servicevoertuigen, standaard uitgerust met Lockout Tagout vergrendelingssystemen

Onderhoudswerken

Een jaarlijks onderhoud van uw borden en vermogenschakelaars garandeert een betrouwbare en veilige werking. Want opgehoopt stof bijvoorbeeld, functioneert als een geleider, wat dan weer een risico geeft op een elektrische doorslag. Wat op zijn beurt leidt tot kortsluiting of brand.

Maar we doen meer dan enkel preventief onderhoud. Tijdens een audit brengen we de staat van uw borden in kaart. Op basis daarvan geven wij u professioneel advies en stellen we een duidelijk meerjarenplan op. We lijsten op welke onderdelen onbetrouwbaar of obsolete zijn en dus aan vervanging toe zijn. En adviseren u omtrent spare-parts die ook volledig door ons beheerd kunnen worden. Wij kunnen u een compleet onderhoudscontract aanbieden op maat van uw installatie.

Contacteer ons

Herstellingen

Elke seconde dat uw productie stil ligt, is er één te veel. U wilt een snelle én goede oplossing voor uw probleem. Zo’n interventie begint altijd met een diagnose ter plaatse. De tweede stap is onze technische oplossing. Die bespreken we samen met u, samen met de werkvoorbereiding. We overlopen ons voorstel, fase per fase met prioritaire focus op veiligheid voor alle betrokken partijen. Hoe gaan wij langs onze kant de shutdown zo goed mogelijk voorbereiden? Allemaal met het oog om die zo kort mogelijk te houden. Dat is onze garantie om alles weer operationeel te hebben op het afgesproken uur.

Contacteer ons

Service op borden en vermogensschakelaars

Bij heel wat bedrijven is elektrisch onderhoud geen prioriteit. Toegegeven: elektrische schakelaars zijn enorm robuust. Toch heeft elke mechanische component een bepaalde levensduur. Als ze tegen de dertig gaan, botst u tegen de grenzen van het betrouwbare. Vanaf dat moment zijn ze een onzekere factor in uw productieproces, zijn ze obsolete én vormen ze een gevaar voor uw personeel.

Wacht niet af. Maak samen met ons de switch van reactief naar proactief.

Contacteer ons

Power Quality

De kwaliteit van uw elektrische installatie is van levensbelang. Een efficiënte installatie garandeert de veiligheid van uw collega’s, verhoogt uw bedrijfszekerheid en snoeit in uw energiefactuur. Om die kwaliteit zichtbaar te maken, integreren wij sensoren en energiemeters op uw borden. Zodat u weet wat er in uw elektrisch kasten gebeurt. We maken al die data ook raadpleegbaar voor u. Ter plaatse, door uw laptop eraan te koppelen, maar evengoed vanop afstand via een IP-adres. Krijg grip op én optimaliseer het energieverbruik van uw installaties.

Contacteer ons