• Site Heusden-Zolder (HQ)
 • Industrieweg 10,
  B-3550 Heusden-Zolder
 • +32 (0)13 61 11 00
 • info@pnvpanels.be

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Laat uw gegevens achter en wij contacteren u.
Contact
Meer info?

100% gemoedsrust

over de veiligheid en betrouwbaarheid
van uw elektrische borden

Onze belofte

P&V Pact is een service agreement dat u garandeert dat uw verdeel- en stuurborden in elke levensfase 100% betrouwbaar en veilig zijn. Uw garantie dat wij proactief voor u aan de slag gaan om die belofte waar te maken. Wij werken met standaardformules, maar kunnen ook volledig op maat van uw bedrijf gaan.

Iets voor u?

P&V Pact is een logische keuze als u verantwoordelijk bent voor de elektrische borden binnen uw bedrijf of gebouw. Als u daar complete gemoedsrust over wilt, en zoekt naar een partner die u daarin kan ondersteunen of net alles uit handen neemt.

Ons P&V Pact is er voor u als u

 • Onverwachte shutdowns wilt vermijden.
 • Hoog inzet op de veiligheid van uw collega’s.
 • Eén aanspreekpunt wilt voor ál uw borden, over de verschillende merken heen.
 • Bij wilt blijven met de voorschriften van de fabrikant.
 • Elektrische storingen een stap voor wilt blijven.
 • Met een gerust hart de volgende elektrische keuring wilt tegemoetzien.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op. Of laat uw e-mailadres of telefoonnummer en wij contacteren u.

Hoe wij u 100%
gemoedsrust schenken

We beginnen met de staat van uw elektrische schakelapparatuur in kaart te brengen.
Op basis daarvan stellen we een meerjarenplan op. Op basis van een standaardformule of volledig op maat. Met een duidelijk overzicht op de volgende kleine en grote onderhoudswerken, en een plan van aanpak voor uw spare part management.
We plannen en voeren het volgende onderhoud uit. We rapporteren over de uitgevoerde werken, zodat u steeds het overzicht heeft.
We adviseren u op de belangrijke momenten over de verschillende scenario’s: revamp, upgrade of nieuw? Om die beslissing dan in praktijk te brengen.

Onze troeven

Bordenexpert

Wij van P&V Panels designen, bouwen, onderhouden en upgraden elektrische borden. Dat betekent dat wij kennis hebben over elke mogelijke levensfase waarin uw bord zich bevindt. En dat we oplossing hebben voor elk mogelijk type bord: MCC, PCC, analyser, relais, PLC, DCS, HVAC… En vertrouwd zijn met alle merken en fabrikanten.

Onderhoudsspecialist

Binnen P&V Panels hebben we ons verder gespecialiseerd in onderhoud en upgrade van bestaande borden.
P&V service zijn onze 25 specialisten in onderhoud, retrofit en revamp. Zij zijn dag in dag uit bezig met deze specifieke materie voor elk mogelijk type bedrijf.

Multibrand

Wij werken over de verschillende merken heen. Dat betekent dat wij vertrouwd zijn met elk mogelijk bord en elke mogelijke component. Wij maken ons sterk dat wij elke situatie aankunnen. Bestaat uw huidige set-up uit een mix van merken? Wij brengen overzicht en stellen u een plan van aanpak voor.

ISO, VCA én GWO-gecertificeerd

Wij beschikken over alle nodige certificaten die u een optimale dienstverlening en aanpak garanderen.

Preferred partner

We hebben licenties voor alle A-merken en zijn preferred partner van de grote fabrikanten. Wij zitten dus op de eerste rij voor nieuwe opleidingen en innovaties binnen onze sectoren. Daarnaast kunnen wij rekenen op hun kennis en ondersteuning om zo zelfs de meest uitdagende projecten tot een goed einde te brengen.

Steeds een stap voor

Het is onze ambitie om de beste te zijn binnen ons vakgebied. Om steeds een stap voor te zijn in alles wat te maken heeft met elektrische borden. Via het P&V Panels Pact profiteert u mee van die ambitie. En zijn ook uw borden helemaal mee met de laatste technologische ontwikkelingen.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Een elektrische storing komt altijd op een slecht moment. Maar onze interventieploegen zijn 24/7 voor u beschikbaar. ’s Avonds, in het weekend of op feestdagen: wij doen wat nodig is om u zo snel mogelijk te helpen.

Webinar
meevolgen of
herbekijken?

Webinar herbekijken

Wij organiseren geregeld webinars over onderhoud, retrofit en revamp. Zodat u weet wat de mogelijkheden zijn om uw bestaande borden weer naar de standaard van vandaag te krijgen.

Wilt u er graag bij zijn of wilt u het vorige webinar bekijken?

Schrijf je in