• Site Heusden-Zolder (HQ)
  • Industrieweg 10,
    B-3550 Heusden-Zolder
  • +32 (0)13 61 11 00
  • info@pnvpanels.be

Bescherm uw medewerkers en elektrische installatie tegen een vlamboog.

Bekijk hier de webinar
Herbekijk het webinar Arc Flash

CAS komt in handen van de P&V Group als onderdeel van EBB Smartbuildings

EBB, een toonaangevend bedrijf in de elektrotechniek en onderdeel van de P&V Group, kondigt met trots de overname aan van CAS, gevestigd in Heusden-Zolder. Deze strategische stap versterkt de positie van EBB als BMS-integrator.

CAS, met een indrukwekkende staat van dienst van 33 jaar, staat bekend als een allround specialist in HVAC-integratiewerken. Het team van CAS bedient een breed scala aan sectoren. Het werkgebied van CAS omvat engineering, bordenbouw, automatisatie, installatie en onderhoud, waardoor ze zich profileren als een veelzijdige totaalleverancier voor diverse projecten.

CAS komt nu in handen van de P&V group als onderdeel van EBB Smartbuildings. EBB, met zo’n 65 toegewijde medewerkers, concentreert zich op het building segment. Het bedrijf staat bekend als bordenbouwer met een aparte afdeling BMS, met verschillende specialisten in KNX en HVAC. EBB heeft zich met succes gevestigd als een betrouwbare partner in deze competitieve markt.

De samenkomst van EBB en CAS onder één vlag is een strategische zet om elkaars specifieke expertises te benutten en krachten te bundelen. Deze synergetische aanpak zal resulteren in een nog sterkere partner voor zowel klanten als leveranciers. Ondanks dat EBB en CAS rechtstreekse concullega’s zijn, zijn er ook opvallende raakvlakken tussen beide bedrijven, wat de integratie vergemakkelijkt.

Deze overname is een natuurlijke evolutie in de groei van EBB en versterkt onze positie in de markt. Door de bundeling van krachten met CAS kunnen we onze klanten nog beter bedienen en blijven excelleren in de building markt.
Bert Denivel, CEO van EBB Smartbuildings

“Dankzij deze strategische samenwerking kunnen we niet alleen sneller nieuwe processen integreren, maar behouden we ook onze scherpe focus op de markt.” voegt Vincent Castermans, zaakvoerder van CAS, toe. “We zijn verheugd over de gezamenlijke groeikansen die voor ons liggen en kijken uit naar een succesvolle toekomst als onderdeel van het EBB-team.”

EBB blijft zich onverminderd richten op het building segment, waarbij het bedrijf zijn reputatie als betrouwbare en innovatieve partner voortzet. De overname van CAS benadrukt de toewijding van EBB aan voortdurende groei en het bieden van hoogwaardige oplossingen aan klanten.