• Site Heusden-Zolder (HQ)
  • Industrieweg 10,
    B-3550 Heusden-Zolder
  • +32 (0)13 61 11 00
  • info@pnvpanels.be

Bescherm uw medewerkers en elektrische installatie tegen een vlamboog.

Bekijk hier de webinar
Herbekijk het webinar Arc Flash

100% gemoedsrust over uw huidige elektrische borden

Uw borden onderhouden, is essentieel om de veiligheid, betrouwbaarheid en continuïteit van uw bedrijfsprocessen te garanderen. Maar een correct onderhoud vereist kennis, tijd en mankracht. Niet vanzelfsprekend als u ook nog voor duizend-en-een andere zaken aan zet bent. En goed technisch personeel schaarser en schaarser wordt. Net daarom lanceren wij ons service agreement P&V Pact.

“P&V Pact is er in verschillende standaardformules. Maar we kunnen met dit service agreement ook volledig op maat gaan”, begint sales & marketing director Koen Pellaers.

“We merken in de praktijk dat er vooral interesse is in die samenwerking op maat. Net omdat elke situatie anders is. Een productiebedrijf met eigen onderhoudstechniekers heeft nood aan een ander type ondersteuning dan een school waar één facilitair manager alles overziet.”

“De verdeel- en stuurborden hebben er ook een andere prioriteit. Als een school een uur zonder stroom zit, is dat van een andere orde dan productieprocessen die een uur stilliggen. De impact voor dat productiebedrijf is enorm. Elk uur dat hun productie ongepland uit ligt, kost geld.”

Service agreement op maat

“Wij kunnen ons Pact voor iedereen volledig op maat uitwerken. Zodat u als verantwoordelijke 100% gerust bent over de veiligheid en betrouw- baarheid van uw elektrische borden.”

“Want onderhoud wordt complexer, en daardoor minder vanzelfsprekend om nog zelf te doen. Daarnaast is het steeds moeilijker om technisch geschoold personeel te vinden, terwijl de onderhoudswerken zelf steeds meer kennis vereisen. Net zoals bij andere technieken in een gebouw, neemt de intelligentie in elektrische borden toe”, besluit Koen. “Zeker het onderhoud van grote vermogensschakelaars – dat is echt specialistenwerk.”

De troeven van het P&V Pact

  • 24 maanden garantie
  • Preventief onderhoud
  • Snelle responstijd 24/7
  • Korting en voorrang bij interventies
  • Gratis check-up na 1 jaar

Meer weten?

Surf naar pnvpanels.be/pact