• Site Heusden-Zolder (HQ)
  • Industrieweg 10,
    B-3550 Heusden-Zolder
  • +32 (0)13 61 11 00
  • info@pnvpanels.be

Bescherm uw medewerkers en elektrische installatie tegen een vlamboog.

Bekijk hier de webinar
Herbekijk het webinar Arc Flash

De familie in Kortrijk – In de voetsporen van

Kris Pattyn beheert als administratief en logistiek bediende het magazijn. “Goederen in ontvangst nemen, inboeken, stockeren en picken. Zodat ze in het atelier verder kunnen. En als  er al eens iets gebeurt, zoals materialen die binnenkomen zonder zendnota, mijn speurneus opzetten om te achterhalen voor welk project ze zijn. Ik heb al verschillende rollen gehad binnen het bedrijf, maar dit is voor mij de ideale combinatie tussen een bureaujob en actie.”

Farah Vancaeyzeele is dan weer Teamleider in dezelfde site. “Aankoop, planning, projectleiding… Alles wat met de productievloer te maken heeft, dat probeer ik te overzien. Een uitdaging, maar ik weet dat ik altijd kan rekenen op mijn collega’s.” Starten deed Farah hier als administratief bediende. “Helemaal in het begin werkte ik in het magazijn. Kris heeft me toen onder haar hoede genomen. Die bereidheid om elkaar te helpen, zit vandaag nog altijd in ons team. Ook na al die jaren, ook met de groei die we doormaakten. We werken  hier allemaal heel hecht samen.”

 

Kris: “Dat familiale gevoel is typisch Kortrijk. Iedereen kent iedereen, de verstandhouding is goed. Er is ruimte om fouten te maken, zolang je er maar uit leert. Iedereen is heel  toegankelijk.”

Farah: “Het is mooi om te zien hoe nieuwkomers worden opgenomen door de oude garde. En hoe die jonge collega’s geleidelijk aan doorgroeien van de iets makkelijkere naar de complexere projecten. Eén keer als die ervaring in de vingers zit, zie je ze stap per stap sterker worden. We vinden het ook belangrijk dat iedereen hulp durft vragen, zich goed
voelt in de groep, maar tegelijk autonoom kan werken.”

Geen zendnota? Dan zet ik mijn speurneus op.
Kris Pattyn, administratief en logistiek bediende

En na de uren? Ontspannen in groep of autonoom?

Farah: “Ook hier de mix. Ik ga graag baantjes trekken in het zwembad. Of eens wandelen – West-Vlaanderen is een geweldig mooie streek.”

Kris: “Voor mij yoga, dansen en koken. En ook wandelen. Farah, we moeten eens afspreken om samen te gaan! De Stiltewandeling in het Heuvelland in de deelgemeente Westouter is een aanrader. Mooie streek, veel variatie, rust… En geregeld een bankje om eens uit te rusten. Echt een prachtige wandeling.”