• Site Heusden-Zolder (HQ)
  • Industrieweg 10,
    B-3550 Heusden-Zolder
  • +32 (0)13 61 11 00
  • info@pnvpanels.be

Bescherm uw medewerkers en elektrische installatie tegen een vlamboog.

Bekijk hier de webinar
Herbekijk het webinar Arc Flash

Een job als bordenbouwer: iets voor jou?

Technisch geschoold, een oog voor detail en goed met je handen? Dan is een job als bordenbouwer misschien iets voor jou. Wij tonen je hoe het er bij ons aan toegaat tijdens onze Job Orientation Day op woensdag 19 februari in Heusden-Zolder.

Als bordenbouwer assembleer en bekabel je elektrische verdeel- en stuurborden. Dat doe je aan de hand van de plannen van onze ontwerpers.

Zij tekenen uit, jij schikt en assembleert de profielen, draadgoten en andere componenten op de montageplaat. Daarna zorg je voor de juiste bedrading en werk je het bord af.

Elk bord is anders. Net omdat elk project anders is. De ene keer werk je aan borden die een reusachtig sluizencomplex aansturen, de andere keer aan de borden voor een nieuw te bouwen fabriek.

Op één dag leer je ons bedrijf kennen en geven we je een zicht op de praktijk. Daarnaast krijg je ook sollicitatietips. Je hebt ook de kans om je handen uit de mouwen te steken.

Zo heb je meteen een compleet beeld of een job als bordenbouwer iets voor jou is. En als je dat wilt, kan je meteen bij ons solliciteren.

Bij P&V Panels kom je terecht in een groeiend bedrijf, met vestigingen in Heusden-Zolder en Kortrijk. En met de ambitie om de beste in ons vak te zijn.

Interesse om ons beter te leren kennen? Of wil je weten of werken als bordenbouwer iets voor jou is? Schrijf je nu in voor onze Job Orientation Day. Afspraak op woensdag 19 februari in Heusden-Zolder.

Of check onze vacatures.