• Site Heusden-Zolder (HQ)
  • Industrieweg 10,
    B-3550 Heusden-Zolder
  • +32 (0)13 61 11 00
  • info@pnvpanels.be

Bescherm uw medewerkers en elektrische installatie tegen een vlamboog.

Bekijk hier de webinar
Herbekijk het webinar Arc Flash

Wij gaan mee op zoek naar de strafste ontwerper

Deze week was er nog meer en jong talentvol volk bij ons dan gewoonlijk. Wij van P&V Panels waren namelijk gastheer voor de finale van de EPLAN Olympiade.

Elk elektrisch bord vertrekt vanuit een goed ontwerp. En dat ontwerp vertrekt dan weer bij een straffe ontwerper en de software van EPLAN.

Daarom zetten wij mee onze schouders onder de EPLAN Olympiade. Een wedstrijd waarin zij als software-ontwikkelaar op zoek gaan naar de student die het beste thuis is in hun software en de strafste ontwerpen op het scherm tovert.

Na een afvallingsrace verwelkomden wij de tien overgebleven kandidaten in onze kantoren. De finale opdracht: een 3D-ontwerp in elkaar boksen, inclusief de juiste voorbereidingen voor uitvoering.

Daarna volgden een kennismaking met ons bedrijf en een rondleiding door onze kantoren en ons atelier. Om daarna richting Aken te trekken voor de prijsuitreiking en een rondleiding in de Demofabrik.

Benieuwd of jij als student in aanmerking komt om aan de volgende editie van de olympiade deel te nemen? Hier vind je alle info.

Of wil je van ontwerpen je beroep maken? Check dan onze vacatures.