• Site Heusden-Zolder (HQ)
  • Industrieweg 10,
    B-3550 Heusden-Zolder
  • +32 (0)13 61 11 00
  • info@pnvpanels.be

Kortrijk op koers, nu naar Nederland

“2020 wordt het jaar dat onze site in Kortrijk zijn voet naast die van Heusden-Zolder zet. En daar blijft het niet bij. Want we hopen ook een nieuwe overname aan te kondigen.” CEO Joris Vrancken en sales & marketing director Koen Pellaers blikken samen met u terug en vooruit.

“Begin 2019 namen we sectorgenoot Bekaert Electric over. Een jaar later kunnen we zeggen dat onze site in Kortrijk klaar is voor het grote werk”, begint Joris Vrancken. “Er is hard gewerkt om samen onze processen en procedures te implementeren. Ondertussen verdubbelden we naar een twintigtal werknemers en verkochten we de groothandel. Zo kunnen we ons volledig concentreren op onze core business: elektrische borden. 2020 wordt het jaar dat we met P&V Panels definitief voet aan grond zetten in Oost- en West- Vlaanderen.”

“Er is nog ruimte om te groeien. Zowel in Heusden- Zolder als in Kortrijk. In Oost- en West-Vlaanderen staan we nog maar aan het begin. We hopen er dan ook heel wat bedrijven te overtuigen om voor ons te kiezen. Daarnaast willen we ook Service verder uitbouwen, onze afdeling die onderhoudswerken en upgrades uitvoert áán en óp bestaande borden.”

Overname in Nederland

“2020 wordt waarschijnlijk ook het jaar dat we de stap naar Nederland zetten”, vertelt Koen Pellaers. “Met Eric Joosten hebben we alvast iemand in huis die de Nederlandse markt door en door kent. We laten ons ook begeleiden door een specialist in overnames, die in Nederland al tientallen dossiers begeleidde.”

“Ondertussen hebben we er onze eerste projecten afgerond en successen geboekt. Zoals onder meer de engineering en bouw van stuur- en verdeelpanelen voor het Japanse Sekisui S-Lec. Zij breidden hun grondstoffenfabriek in Geleen uit. Daarnaast waren we ook aan de slag voor een nieuwbouwproject op Brightlands Chemelot Campus. Nu nog allemaal vanuit onze site in Heusden-Zolder”, besluit Koen. “Maar omdat nabijheid zo cruciaal is voor onze dienstverlening, zoeken we ook over de landsgrenzen naar een nieuwe overname.”